RSI: TRI ZLATNE I JEDNA SREBRNA MEDALjA

RSI: TRI ZLATNE I JEDNA SREBRNA MEDALjA

Tradicionalni, VI sportski susreti u organizaciji stručnog Udruženja za distribuciju prirodnog gasa održane su od 14-18. juna, na Staroj planini.

Ove godine takmičilo se u malom fudbalu,odbojci, stonom tenisu , pikadu, šahu, nadvlačenju konopca, streljaštvu i basketu.

Predstavnici Javnog preduzeća za distribuciju prirodnog gasa “Srem-gas” ostvarili su odlične sportske rezultate i kući se vratili sa peharima. Tako su pokazali da zajedničkom energijom mogu da se postignu dobri rezultati. Naime, u streljaštvu za muškarce takmičari su osvojili prvo mesto i zlatnu medalju, a isti rezultat i uspeh postigle su i takmičarke u ženskoj konkurenciji. Još jednu zlatnu medalju osvojili su takmičari u odbojci (mešovito), a srebrna medalja osvojena je u disciplini nadvlačenja konopca.

Pored jačanja sportskog duha i druženja distributera, Igre doprinose i osnaživanju stručnog Udruženja za distribuciju prirodnog gasa. Uloga Udruženja je višestruka jer samo udruženi distributeri mogu da se izbore sa preprekama na koje nailaze na tržištu.

Zaposleni u JP “Srem-gas” iskoristiće zajedničku energiju sa sportskih terena i preneti je i na redovno poslovanje nakon povratka sa Igara.

Comments are closed.