„СРЕМ-ГАС“  ПОУЗДАН ПАРТНЕР ПОТРОШАЧА

„СРЕМ-ГАС“ ПОУЗДАН ПАРТНЕР ПОТРОШАЧА

Утицај интернета на пословање савремених предузећа у сталном је порасту.  Јавно предузеће за дистрибуцију природног гаса “Срем-гас” примењује овакав вид представљања  културе комуникације у свом пословању. У складу са савременим потребама и захтевима наших потрошача и пословних партнера, ЈП “Срем-гас” је израдио нову веб презентацију (wебсите). То је била једна од тема на конференцији за медије која је организована у овом предузећу. Поред нове интернет странице новинари су информисани и о другим важним  активностима предузећа који се тичу јавности и потрошача.

„Сајт смо редизајнирали тако да они потрошачи који користе интернет све потребне информације добију дословно из својих домова. Жеља нам је била да будемо на услузи нашим потрошачима на што више начина, а ово је један од њих“, рекла је Даница Недић в.д. директора ЈП „Срем-гас“.

Поред информација о предузећу, посетиоци нове веб презентације моћи ће да се упознају и информишу о делатностима које предузеће обавља, о карактеристикама пиродног гаса, као и мерама безбедности. Презентација нуди могућност преузимања (доwнлоад) докумената (Закон о енергетици, Оснивачки акт, Програм пословања, Правила о раду, Одлуке и Саопштења, Извештаји…).  Корисницима услуга „Срем-гас-а“ је доступан ВИРТУЕЛНИ ШАЛТЕР у оквиру кога може да се дође до информација о цени гаса, цени прикључка, начину прикључења, најчешћим питањима корисника природног гаса, уз могућност преузимања потребних докумената (доwнлоад).  Еко и друштвена одговорност представља један од важних елемената пословања данашњице, па и „Срем-гас-а“. Од адресе, важних бројева телефона, докумената, виртуелног шалтера, имејл (е-маил) контакта, па све до фото-галерије, укратко је опис нове презентације. Одлика новог сајта је и прилагођеност различитим уређајима, односно доступне су и мобилна и таблет верзија. Довољно је да посетитие нашу страницу www.sremgas.rs и пронађете све што вас занима.

При крају су радови на изградњи највећег инфраструктурног пројекта у граду, подвожњака и две кружне раскрснице у којима је учествовало и предузеће „Срем-гас“. У континуитету се спроводи контрола гасних инсталација и уличних водова а безбедност и квалитет  се одржавају на високом нивоу.

Током конефернције за медије пружене су информације о активностима које је спроводило и спроводи  предузеће у оквиру својих делатности. Све већи број нових потрошача, велики број привредника и индустријских постројења доказ су да „Срем-гас“ добро води своју пословну политику.

На прагу је нова грејна сезона али „Срем-гас“ своје активности спроводи током целе године.

„ Ми немамо класичан почетак и завршетак грејне сезоне јер гас потрошачи користе за различите ствари. Увек смо спремни да гас испоручимо до сваког нашег потрошача. Током лета смо градили и нове прикључке јер је све више заинтересованих за овај енергент“, додала је Даница Недић.

Да све иде како је планирано говоре и подаци. Наиме, број захтева је у 2016. години био 65 за физичка лица и 12 правних лица док је до септембра 2017. године 91 физичко лице поднело захтев за прикључење и 11 правних субјеката. Гас користи и 12 великих индустријских комплекса , 4.701 потрошача (физичких лица) и 189 правних лица који спадају у средњу потрошњу.

Comments are closed.