„SREM-GAS“  POUZDAN PARTNER POTROŠAČA

„SREM-GAS“ POUZDAN PARTNER POTROŠAČA

Uticaj interneta na poslovanje savremenih preduzeća u stalnom je porastu.  Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa “Srem-gas” primenjuje ovakav vid predstavljanja  kulture komunikacije u svom poslovanju. U skladu sa savremenim potrebama i zahtevima naših potrošača i poslovnih partnera, JP “Srem-gas” je izradio novu veb prezentaciju (website). To je bila jedna od tema na konferenciji za medije koja je organizovana u ovom preduzeću. Pored nove internet stranice novinari su informisani i o drugim važnim  aktivnostima preduzeća koji se tiču javnosti i potrošača.

„Sajt smo redizajnirali tako da oni potrošači koji koriste internet sve potrebne informacije dobiju doslovno iz svojih domova. Želja nam je bila da budemo na usluzi našim potrošačima na što više načina, a ovo je jedan od njih“, rekla je Danica Nedić v.d. direktora JP „Srem-gas“.

Pored informacija o preduzeću, posetioci nove veb prezentacije moći će da se upoznaju i informišu o delatnostima koje preduzeće obavlja, o karakteristikama pirodnog gasa, kao i merama bezbednosti. Prezentacija nudi mogućnost preuzimanja (download) dokumenata (Zakon o energetici, Osnivački akt, Program poslovanja, Pravila o radu, Odluke i Saopštenja, Izveštaji…).  Korisnicima usluga „Srem-gas-a“ je dostupan VIRTUELNI ŠALTER u okviru koga može da se dođe do informacija o ceni gasa, ceni priključka, načinu priključenja, najčešćim pitanjima korisnika prirodnog gasa, uz mogućnost preuzimanja potrebnih dokumenata (download).  Eko i društvena odgovornost predstavlja jedan od važnih elemenata poslovanja današnjice, pa i „Srem-gas-a“. Od adrese, važnih brojeva telefona, dokumenata, virtuelnog šaltera, imejl (e-mail) kontakta, pa sve do foto-galerije, ukratko je opis nove prezentacije. Odlika novog sajta je i prilagođenost različitim uređajima, odnosno dostupne su i mobilna i tablet verzija. Dovoljno je da posetitie našu stranicu www.sremgas.rs i pronađete sve što vas zanima.

Pri kraju su radovi na izgradnji najvećeg infrastrukturnog projekta u gradu, podvožnjaka i dve kružne raskrsnice u kojima je učestvovalo i preduzeće „Srem-gas“. U kontinuitetu se sprovodi kontrola gasnih instalacija i uličnih vodova a bezbednost i kvalitet  se održavaju na visokom nivou.

Tokom koneferncije za medije pružene su informacije o aktivnostima koje je sprovodilo i sprovodi  preduzeće u okviru svojih delatnosti. Sve veći broj novih potrošača, veliki broj privrednika i industrijskih postrojenja dokaz su da „Srem-gas“ dobro vodi svoju poslovnu politiku.

Na pragu je nova grejna sezona ali „Srem-gas“ svoje aktivnosti sprovodi tokom cele godine.

„ Mi nemamo klasičan početak i završetak grejne sezone jer gas potrošači koriste za različite stvari. Uvek smo spremni da gas isporučimo do svakog našeg potrošača. Tokom leta smo gradili i nove priključke jer je sve više zainteresovanih za ovaj energent“, dodala je Danica Nedić.

Da sve ide kako je planirano govore i podaci. Naime, broj zahteva je u 2016. godini bio 65 za fizička lica i 12 pravnih lica dok je do septembra 2017. godine 91 fizičko lice podnelo zahtev za priključenje i 11 pravnih subjekata. Gas koristi i 12 velikih industrijskih kompleksa , 4.701 potrošača (fizičkih lica) i 189 pravnih lica koji spadaju u srednju potrošnju.

Comments are closed.