RSI 2018: MEDALjE ZA JP „SREM-GAS“ SREMSKA MITROVICA

RSI 2018: MEDALjE ZA JP „SREM-GAS“ SREMSKA MITROVICA

Od 12. do 16. juna, na Staroj planini održani su tradicionalni sportski susreti u organizaciji stručnog Udruženja za distribuciju prirodnog gasa, sedmi po redu. Ove godine na Igrama je bilo 170 učesnika.

Ove godine takmičilo se u malom fudbalu,odbojci, stonom tenisu , pikadu, šahu, nadvlačenju konopca, streljaštvu i basketu.

Predstavnici Javnog preduzeća za distribuciju prirodnog gasa “Srem-gas” Sremska Mitrovica ostvarili su dobre sportske rezultate i kući se vratili sa peharima. Tako su u takmičenju u odbojci osvojili zlatnu medalju a brozanu u pikadu mešovito, u pikadu za žene i nadvlačenju konopca.

Neouobičajena nagrada dodeljena je Pregradu Hrgoviću, za far play u igranju šaha u slobodno vreme, iako to nije bila zvanična disciplina, ali sa ovakvih druženja uvek ostane upamćena po neka šala i anegdota, poput ove.

Cilj ovakvih strukovnih, sportskih druženja je razvijanje i negovanje zajedništva koje je neophodno između distributera prirodnog gasa, kako bi udruženi bolje „igrali tržišnu utakmicu“. JP “Srem-gas” iskoristiće zajedničku energiju sa sportskih terena i preneti je i na redovno poslovanje, što je takođe jedan od ciljeva učestvovanja na ovakvim događajima i nešto što ostaje kao nova vrednost u menadžmentu ljudskih resursa preduzeća.


 

Comments are closed.